Verzenden en Retourneren

Een wolf bindt zich niet aan de grenzen van één land en ook niet aan die van twee. Nee, ze verspreiden zich overal ter wereld Daarom bieden wij wereldwijde verzending aan! Wanneer u voor 16.00 uur bestelt, doen we ons uiterste best om het dezelfde werkdag nog te verwerken. De verzendkosten zijn afhankelijk van uw locatie en verschijnen bij het afrekenen. Als het niet mogelijk is om een order naar uw land te verzenden. Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder!

Nummer van onze klantenservice: +31 682043113

Wat informatie voor onze algemene landen:

Nederland
Gratis verzending
Verzendingstijd: 1-2 werkdagen

Duitsland
Gratis verzending vanaf €75,- of meer, anders €8,95
Verzendingstijd: 1-3 werkdagen

België
Gratis verzending vanaf €75,- of meer, anders €8,95
Verzendingstijd: 1-2 werkdagen

Frankrijk
Gratis verzending vanaf €100,- of meer, anders €12,50
Verzendingstermijn: 2-3 werkdagen

Verenigd Koninkrijk
Gratis verzending vanaf €100,- of meer, anders €12,50
Verzendingstermijn: 2-3 werkdagen

Retouren

Het is nagenoeg onmogelijk dat er geen producten worden geretourneerd. Echter, ondanks dat we kunnen begrijpen dat uw ervaring kan veranderen ten opzichte van uw verwachtingen, bieden we helaas geen gratis retourzendingen aan. Wij geloven in een eerlijk systeem, waarbij we ons best doen om te voorkomen dat u artikelen geretourneerd hoeven te worden. Dit doen we door duidelijke beschrijvingen en goede informatie vooraf te geven over het product. Tegelijkertijd zijn we er ook van overtuigd dat producten die onnodig geretourneerd worden, extra belasting is voor het milieu die we kunnen voorkomen.

Wilt u toch uw bestelling terugsturen? Geen probleem. U kunt een vervoerder naar keuze kiezen en het pakketje naar ons versturen:

Lone Wolves
Dalwagen 2b
6669CC Dodewaard
Nederland

Bij aankomst in ons magazijn controleren we de producten op schade en beperkingen. Als er geen van beide verschijnen storten we het aankoopbedrag terug.