Veelgestelde Vragen

 

HOE KAN IK RETOURNEREN/RUILEN?

Retouren/ Ruilen kan binnen 30 dagen van ontvangst. Wij bieden geen gratis retour, hiermee hopen wij de CO2 afdruk binnen de kledingindustrie te verminderen. Bij aankomst in ons magazijn controleren wij de producten op schade en beperkingen. Als er geen sprake is van één van de twee storten wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening.

HEEFT U MIJN GERETOURNEERDE/GERUILDE ARTIKELEN ONTVANGEN?

We raden aan om een tracking & trace code mee te sturen om te voorkomen dat het pakket zoekraakt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vermiste geretourneerde pakketten. Verwerkingstijd duurt tot 7 dagen na ontvangst

WAAR BLIJFT MIJN BESTELLING?

1. Je track & trace code staat in de bevestigings e-mail wanneer je pakket ons magazijn heeft verlaten. Je kunt deze code gebruiken om je bestelling te volgen.

2. Controleer de geschatte leverdatum. Houd er rekening mee dat dit een geschatte datum is, dus je bestelling kan voor of iets na deze datum aankomen.

3. Is de geschatte aankomstdatum al verstreken? Geef ons een paar dagen de tijd om je bestelling te bezorgen. Als je bestelling niet aankomt, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om je te helpen.

We streven ernaar onze leveringsbelofte na te komen, maar vertragingen en wijzigingen kunnen voorkomen.

IK HEB EEN DEFECT OF VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN

Allereerst onze excuses voor het ongemak. Dit kan komen door fabrieks- of magazijnfouten, want we zijn allemaal mensen. Neem binnen 14 dagen na ontvangst contact op met info@lone-wolves.nl.
Stuur ons de volgende informatie:

– Bestelnummer

– Naam van het artikel

– Beschrijving van het probleem

– Fotografisch bewijs

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN NADAT IK DEZE HEB GEPLAATST?

Helaas kunnen we je bestelling niet annuleren als deze eenmaal is verwerkt en verzonden. Zodra je artikel is aangekomen, kun je je geld terugvragen en het vervolgens terugsturen.

HOE LOG IK IN OP MIJN ACCOUNT?

Vul je e-mailadres en wachtwoord in en je kunt aan de slag.