The Essentials

Pearl White
t-shirt

We beginnen onze reis bij de Ronde & V-hals T-shirts, gemaakt van 100% Katoen. De Lone Wolves T-shirts zijn ontworpen met de volgende kwaliteiten in gedachten:

- Veelzijdig
- Ademend
- Duurzaam

Tijdens het ontwerp proces hebben we gekozen voor de hoogste kwaliteit katoen op de markt. Het leveren van een GSM van 230 maakt de Ronde & V-hals T-shirts zeer duurzaam voor uw dagelijkse uitdagingen. Het lichte ontwerp maakt het een geweldige optie voor elke gelegenheid die u bijwoont.
The Essentials

Navy blue
Coltrui

De Lone Wolves Turtleneck is ontworpen met formaliteit en ultiem comfort in het achterhoofd. Geschikt voor gebruik op straat en op kantoor. We hebben een eenvoudig en strak ontwerp gemaakt dat de mensen die er aandacht aan besteden intrigeert. Het ultieme comfort wordt geleverd door de zachte en warme touch van onze natuurlijke katoen. De dik geweven stof levert een GSM van 430, waardoor deze van toonaangevende premium kwaliteit is.

The essentials

Creating Reality
Wij zijn Lone Wolves.
En samen kunnen we de wereld laten zien,
waartoe we echt in staat zijn.

Creating Reality

Opgericht in 2020, ©2023 Lone Wolves, NL. Lone Wolves logo is een handelsmerk®.
Back To Top

Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/lonew/domains/lone-wolves.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 8
hello world!