Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/lonew/domains/lone-wolves.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 8

Onze coltrui

De zware katoen waarvan de Essential Coltrui wordt gemaakt, wordt met de hand en machinaal op zorgvuldige wijze uitgezocht, ingekocht en behandeld. Zo behouden we de kwaliteit en zuiverheid van het katoen
De Essential Coltrui is gemaakt van hoge 430 GSM stof, dit betekent dat u meer comfort ervaart door de hogere dichtheid van de vezels. Deze hogere kwaliteit vergroot ook de duurzaamheid en levensduur van uw Essential Coltrui.
Het strakke ontwerp van de Essential Coltrui maakt hem perfect om te dragen op kantoor of op straat. Comfort en stijl bij elkaar gebracht in volledige harmonie.
De pasvorm van de Essential Coltrui is geperfectioneerd om elk lichaam en geslacht te passen, gebruik onze handige maattabel om de perfecte maat voor u te kiezen.

essential coltruien

Zakelijk chic en bruikbaar voor elke dag. Een combinatie van klasse en ultiem comfort.

Turtleneck Vivid-Yellow Black

 99,95 inc. BTW

Turtleneck Raven-Black

 99,95 inc. BTW

Turtleneck Pearl-White

 99,95 inc. BTW

Turtleneck Neon-Pink Black

 99,95 inc. BTW

Turtleneck Neon-Yellow Black

 99,95 inc. BTW

Turtleneck Navy-Blue

 99,95 inc. BTW

Turtleneck Lava-Grey

 99,95 inc. BTW

werk in stilte

Zie Coltruien

Creating Reality

Opgericht in 2020, ©2023 Lone Wolves, NL. Lone Wolves logo is een handelsmerk®.
Naar boven