Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/lonew/domains/lone-wolves.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 8

Ons t-shirt

Het ontwerpen van comfort en stijl in één T-shirt gaf ons de verbazingwekkend uitziende V-hals. Dit kenmerk laat je opvallen in elke situatie.
Het Essential T-Shirt dankt zijn grote veelzijdigheid aan het strakke en minimalistische ontwerp. Hierdoor is het Essential T-Shirt een geweldige daily driver om in je arsenaal te hebben.
De zware katoen waarvan het Essential T-shirt wordt gemaakt, wordt met de hand en machinaal op zorgvuldige wijze uitgezocht, ingekocht en behandeld. Zo behouden we de kwaliteit en zuiverheid van het katoen.
Het Essential T-Shirt is gemaakt van hoge 230 GSM stof, dit betekent dat u meer comfort ervaart door de hogere dichtheid van de vezels in vergelijking met andere T-Shirts. Deze hogere kwaliteit vergroot ook de duurzaamheid en levensduur van uw Essential T-Shirt.

essential t-shirt

Gemaakt van zacht, natuurlijk en ademend katoen. Houdt u koel tijdens de hitte.

V-Neck Gold Black

 67,95 inc. BTW

Round Neck Navy-Blue

 67,95 inc. BTW

Round Neck Pearl-White

 67,95 inc. BTW

Round Neck Neon-Yellow Black

 67,95 inc. BTW

Round Neck Neon-Pink Black

 67,95 inc. BTW

Round Neck Raven-Black White

 67,95 inc. BTW

Round Neck Lava-Grey

 67,95 inc. BTW

V-Neck Neon-Yellow Black

 67,95 inc. BTW

V-Neck Neon-Pink black

 67,95 inc. BTW

V-Neck Lava-Grey

 67,95 inc. BTW

Volg je instinct

Zie T-Shirts

Creating Reality

Opgericht in 2020, ©2023 Lone Wolves, NL. Lone Wolves logo is een handelsmerk®.
Naar boven