Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/lonew/domains/lone-wolves.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 8

Onze hoodie

De zware katoen waarvan de Essential Hoodie is gemaakt, wordt met de hand en machinaal op zorgvuldige wijze uitgezocht, ingekocht en behandeld. Zo behouden we de kwaliteit en zuiverheid van het katoen
De Essential Hoodie is gemaakt van hoge 480 GSM stof, dit betekent dat u meer comfort ervaart door de hogere dichtheid van de vezels. Deze hogere kwaliteit vergroot ook de duurzaamheid en levensduur van de Essential Hoodie.
Het iconische Lone Wolves ontwerp is iconisch en onderscheidend. Val op in het wild of in de stad met de vele details die in de Essential Hoodie zijn verwerkt.
De pasvorm van de Essential Hoodie is geperfectioneerd om elk lichaam en geslacht te passen, gebruik onze handige maattabel om de perfecte maat voor jou te kiezen.

Essential hoodies

Druk uw persoonlijkheid uit met het iconische ontwerp en het ultieme comfort.

Hoodie Neon-Pink Black

 114,95 inc. BTW

Hoodie Neon-Yellow black

 114,95 inc. BTW

Hoodie Lava-Grey

 114,95 inc. BTW

Hoodie Navy-Blue

 114,95 inc. BTW

Hoodie Pearl-White

 114,95 inc. BTW

Hoodie Raven-Black

 114,95 inc. BTW

Volg je dromen

Zie Hoodies

Creating Reality

Opgericht in 2020, ©2023 Lone Wolves, NL. Lone Wolves logo is een handelsmerk®.
Naar boven