Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/lonew/domains/lone-wolves.nl/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 8

ONS VERHAAL

Ken je dat gevoel? Als je het gevoel hebt dat je er niet bij hoort. Ja, dat voelden wij ook. En het was niet eens zo lang geleden. De afgelopen jaren hebben we een paar harde lessen moeten leren. Maar het bracht ons dichter bij elkaar dan ooit tevoren.

Twee Lone Wolves. Nu verenigd als één.

Weet je, het maakt niet uit wie je bent, of wat je hebt meegemaakt. Je kunt alles bereiken wat je wilt. Volg niet het pad dat anderen voor je hebben uitgestippeld. En volg gewoon je instinct.

Creëer je eigen realiteit.

Wij zijn Lone Wolves.
En samen kunnen we de wereld laten zien:
Waar we echt toe in staat zijn.

Onze
materialen

Voor onze producten wilden we alleen grondstoffen van uitzonderlijk goede kwaliteit gebruiken. Daarom gebruiken we alleen premium katoen voor onze kleding. En dat is ook de reden dat we voor een zware stof zijn gegaan. Dit in combinatie met het feit dat al onze kledingstukken handgemaakt zijn. Geeft ons het resultaat dat we zochten.

Onze toekomst

Nu u ons verhaal en onze kwaliteit kent, willen we u meenemen in de plannen voor onze toekomst. Op dit moment verkopen we alleen kleding, maar maak je geen zorgen, we zijn nog maar net begonnen. We zijn een lifestylemerk, geen kledingmerk, dus daar laten we het niet bij. The Lone Wolves Lifestyle is meer dan alleen het product, het is de gemeenschap erachter. We willen je meenemen op onze reis om de wereld te laten zien wie we zijn. Zonder te veel te verklappen kunnen we zeggen dat onze plannen voor de toekomst groot zijn en dat we jullie daar deel van willen laten uitmaken. Samen kunnen we onze eigen realiteit creëren.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Creating Reality

Opgericht in 2020, ©2023 Lone Wolves, NL. Lone Wolves logo is een handelsmerk®.
Naar boven