Wie zijn we?

Hoi, wij zijn Nils Bogaart en Jeremy Rekker, wij zijn de oprichters van Lone Wolves. We zijn twee jongens die elkaar al kennen sinds we kinderen waren. We zaten samen op de middelbare school en zijn daar goed bevriend geworden. Tijdens het begin van onze vriendschap hebben we veel leuke en interessante ervaringen opgedaan. We hebben door de jaren heen ook een aantal pittige lessen moeten leren. Maar we kunnen met trots zeggen dat deze ervaringen en lessen ons dichter bij elkaar hebben gebracht en onze vriendschap hebben omgezet in de sterke band die het nu is.  

Ons verhaal tot nu toe.

Eind 2019 wilden we iets nieuws en spannends doen in ons leven. Na verschillende gesprekken over wat we wilden doen, besloten we dat het iets moest zijn waar we onze creativiteit aan de vrije loop konden laten gaan. Na enkele weken met veel brainstormsessies kwamen we op een idee. We wilden een Lifestyle Brand starten. We besloten dit omdat we geloven dat we hiermee een impact kunnen maken. Door onze ideeën uit te werken en te creëren willen we hoge kwaliteit en een geweldig design weer betaalbaar maken voor iedereen. Na een tijdje waren onze ideeën compleet en besloten we dat het tijd was om aan de slag te gaan. We hadden geen idee hoe we een bedrijf moesten beginnen en dus zijn we van voor af aan begonnen. We vroegen onze familie en vrienden om hun ervaring en kennis over hun vakgebied te delen en we hebben veel onderzoek online gedaan. We maakten ontwerpen voor onze producten, vonden leveranciers voor onze producten, bouwden onze eigen website en deden alle officiële dingen die erbij hoorden. Een paar maanden leren en veel uren werk later, hebben we deze pagina over ons samengesteld voor de website, en hier ben je dan.   

De Toekomst.

Nu je weet wie we zijn en hoe we hier zijn gekomen, willen we je meenemen op een rondleiding door ons hoofd en onze inbeelding. Op dit moment verkopen we alleen maar Hoodies en T-Shirts, maar wees niet getreurd, we zijn pas amper van start gegaan. We zijn een lifestyle merk, geen kledingmerk, we willen niet alleen de kleding verkopen maar ook de passie en levensstijl erachter. Het feit dat we begonnen zijn met kleding te verkopen betekent niet dat het daarbij blijft. We zullen groots uitpakken in de toekomst… En daarom kunnen we niet wachten op de toekomst… 

 

Greetings,

© Lone Wolves - All rights reserved